Spätta med curryremoulad och kokt potatis
Spätta med curryremoulad och kokt potatis
recipe
City Gross
25 min

Spätta med curryremoulad och kokt potatis

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 90 g syltlök
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 0.5 tsk curry
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g spättafilé
  • 1 dl ströbröd
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 35 g spenat
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen.
  2. Häll av syltlöken och hacka till mindre bitar. Blanda med crème fraiche, majonnäs, curry och gurkmeja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd fisken i ströbröd och stek i smör och olja, salta och peppra.
  4. Hyvla gurkan och blanda med spenat och olivolja.
  5. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem