Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Spätta med curryremoulad och kokt potatisSpätta med curryremoulad och kokt potatisSpätta med curryremoulad och kokt potatisCook Time: Yield: 4Ingredients:potatissyltlökcrème fraichemajonnäscurrygurkmejasaltsvartpepparspättafiléströbrödsmörrapsoljasaltsvartpeppargurkaspenatolivoljaInstructions:
  1. Tvätta och koka potatisen.
  2. Häll av syltlöken och hacka till mindre bitar. Blanda med crème fraiche, majonnäs, curry och gurkmeja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd fisken i ströbröd och stek i smör och olja, salta och peppra.
  4. Hyvla gurkan och blanda med spenat och olivolja.
  5. Servera.
Spätta med curryremoulad och kokt potatis
recipe
25 min

Spätta med curryremoulad och kokt potatis

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 90 g syltlök
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 0.5 tsk curry
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g spättafilé
  • 1 dl ströbröd
  • smör
  • rapsolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 35 g spenat
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen.
  2. Häll av syltlöken och hacka till mindre bitar. Blanda med crème fraiche, majonnäs, curry och gurkmeja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd fisken i ströbröd och stek i smör och olja, salta och peppra.
  4. Hyvla gurkan och blanda med spenat och olivolja.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du panko hemma i skafferiet? Panera med det så blir det ännu frasigare.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem