Stekt lax med krämig svartkål och kantarellerStekt lax med krämig svartkål och kantarellerStekt lax med krämig svartkål och kantarellerCook Time: Yield: 4Ingredients:svartkålgul lökgräddesaltpepparriven parmesankantarellersmör till stekningsaltpepparlaxfärsk pastaInstructions:
  1. Grovstrimla kålen och hacka löken. Stek i några minuter. Tillsätt grädde och låt koka samman. Krydda med salt och peppar och rör ner den rivna osten. Ställ kålen åt sidan.
  2. Ansa och stek kantarellerna i smör. Krydda med salt och stek tills det att svampen fått en fin färg.
  3. Stek laxen och servera med färsk pasta.
Stekt lax med krämig svartkål och kantareller
recipe
City Gross
35 min

Stekt lax med krämig svartkål och kantareller

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 300 g svartkål
  • 1 st gul lök
  • 3 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • 100 g riven parmesan
  • 400 g kantareller
  • smör till stekning
  • salt
  • peppar
  • 600 g lax
  • färsk pasta

Gör så här

  1. Grovstrimla kålen och hacka löken. Stek i några minuter. Tillsätt grädde och låt koka samman. Krydda med salt och peppar och rör ner den rivna osten. Ställ kålen åt sidan.
  2. Ansa och stek kantarellerna i smör. Krydda med salt och stek tills det att svampen fått en fin färg.
  3. Stek laxen och servera med färsk pasta.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem