Stekt torsk med hasselnötsmörStekt torsk med hasselnötsmörStekt torsk med hasselnötsmörCook Time: Yield: 4Ingredients:rödbetorpotatisrapsoljasaltsvartpepparsmörhasselnöttertorsksmörsaltsvartpepparspenatlinsersmetanaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och dela rödbetorna. Dela även potatisen. Lägg i en ugnsform. Ringla över olja, salta och peppra. Laga i ugn ca 30 min.
  3. Lägg smöret i en kastrull och låt sjuda upp. Lägg i nötterna.
  4. Dela torsken i portionsbitar och stek i smör. Salta och peppra.
  5. Ta ut rödbetor/potatis och vänd ner spenat och avrunna linser, skeda över nötsmöret.
  6. Servera med smetana.
Stekt torsk med hasselnötsmör
recipe
City Gross
35 min

Stekt torsk med hasselnötsmör

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g rödbetor
  • 500 g potatis
  • 3 msk rapsolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 200 g smör
  • 50 g hasselnötter
  • 500 g torsk
  • 50 g smör
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g spenat
  • 125 g linser
  • 2 dl smetana

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och dela rödbetorna. Dela även potatisen. Lägg i en ugnsform. Ringla över olja, salta och peppra. Laga i ugn ca 30 min.
  3. Lägg smöret i en kastrull och låt sjuda upp. Lägg i nötterna.
  4. Dela torsken i portionsbitar och stek i smör. Salta och peppra.
  5. Ta ut rödbetor/potatis och vänd ner spenat och avrunna linser, skeda över nötsmöret.
  6. Servera med smetana.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Gott att bryna smöret till nötsmöret.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem