Tacofisk med ananassalsaTacofisk med ananassalsaTacofisk med ananassalsaCook Time: Yield: 4Ingredients:laxtacokryddacouscousananasrödlökröd chilirödkålapelsinrapsoljavitvinsvinägerflingsaltcrème fraichesugarsnapsInstructions:
  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Massera in fisken med tacokrydda, laga i ugn ca 15-20 min.
  3. Tillaga couscous enligt anvisningarna på paketet.
  4. Skala och tärna ananasen. Skala och hacka rödlöken och chilin fint. Blanda samman ananas, rödlök och önskad mängd chili.
  5. Strimla rödkålen. Riv av skalet på apelsinen. Krama samman rödkål, apelsinskal, apelsinsaft, olja, vinäger och salt.
  6. Servera med en klick crème fraiche och fint strimlade sugarsnaps.
Tacofisk med ananassalsa
recipe
City Gross
35 min

Tacofisk med ananassalsa

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g lax
  • 2 msk tacokrydda
  • 280 g couscous
  • 1 st ananas
  • 0.5 st rödlök
  • 0.5 st röd chili
  • 200 g rödkål
  • 1 st apelsin
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 3 krm flingsalt
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g sugarsnaps

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Massera in fisken med tacokrydda, laga i ugn ca 15-20 min.
  3. Tillaga couscous enligt anvisningarna på paketet.
  4. Skala och tärna ananasen. Skala och hacka rödlöken och chilin fint. Blanda samman ananas, rödlök och önskad mängd chili.
  5. Strimla rödkålen. Riv av skalet på apelsinen. Krama samman rödkål, apelsinskal, apelsinsaft, olja, vinäger och salt.
  6. Servera med en klick crème fraiche och fint strimlade sugarsnaps.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du ha din fisk helt perfekt så använd termometer. När innertemperaturen är 56 grader vet du att den är klar.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem