
Tom kha gai gryta med torsk
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl jasminris
- 0.5 st citron
- 1 st broccoli
- 0.5 st rödlök
- 250 g champinjoner
- olivolja
- 500 ml thai soppa
- 500 g torskfilé
- salt
- svartpeppar
- 1 st isbergssallad
- 50 g koriander
- 1 st röd chili
Gör så här
- Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Pressa över citronsaft innan serveringen.
- Skär av buketterna på broccolin och spara stjälken till salladen. Klyfta löken och kvarta svampen. Stek allt snabbt i olja. Häll över soppan och koka upp. Tärna fisken och lägg ner den i grytan. Sjud i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
- Skölj salladen och riv broccolistammen.
- Servera med koriander och hackad chili.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Låt var och en smaksätta sin gryta med önskad mängd chili och koriander. Det är även gott att stänka i lite fisksås om en sådan finns i kylskåpet.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna