Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Tonfisksallad med ägg och chilisåsTonfisksallad med ägg och chilisåsTonfisksallad med ägg och chilisåsCook Time: Yield: 4Ingredients:potatissaltägggräddfilmajonnäschilisåssaltsvartpepparröd paprikagurkakörsbärstomateräppleromansalladtonfisk i vattenolivoljasaltsvartpepparInstructions:

1. Skala och lägg potatisen i kallt saltat vatten, lägg även i äggen. Sätt på spisen, vid första bubblan ta tiden på fyra minuter. Ta upp äggen och kallspola. Fortsätt koka potatisen tills den är mjuk. När potatisen är kokt, häll av vattnet och låt svalna utan lock.
2. Blanda gräddfil, majonnäs och chilisås. Salta och peppra. Skär paprikan och gurkan i tärningar. Halvera tomaterna. Riv äpplet. Blanda i såsen.
3. Skölj romansalladen och lägg upp på ett fat. Fördela ut potatisen och de krämiga grönsakerna. Häll av tonfisken och fördela även ut den.
4. Avsluta med att halvera äggen och lägg dem på toppen. Ringla över olivolja, salta och peppra.
5. Servera.

Tonfisksallad med ägg och chilisås
recipe
25 min

Tonfisksallad med ägg och chilisås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g potatis
  • 2 tsk salt
  • 6 st ägg
  • 1.5 dl gräddfil
  • 4 msk majonnäs
  • 1 msk chilisås
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st gurka
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 st äpple
  • 1 st romansallad
  • 240 g tonfisk i vatten
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och lägg potatisen i kallt saltat vatten, lägg även i äggen. Sätt på spisen, vid första bubblan ta tiden på fyra minuter. Ta upp äggen och kallspola. Fortsätt koka potatisen tills den är mjuk. När potatisen är kokt, häll av vattnet och låt svalna utan lock.
  2. Blanda gräddfil, majonnäs och chilisås. Salta och peppra. Skär paprikan och gurkan i tärningar. Halvera tomaterna. Riv äpplet. Blanda i såsen.
  3. Skölj romansalladen och lägg upp på ett fat. Fördela ut potatisen och de krämiga grönsakerna. Häll av tonfisken och fördela även ut den.
  4. Avsluta med att halvera äggen och lägg dem på toppen. Ringla över olivolja, salta och peppra.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem