Torsk i dillig senapssås med broccolisallad
recipe
City Gross
35 min

Torsk i dillig senapssås med broccolisallad

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

362,00 kr

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 dl mjölk
  • smör
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk fiskfond
  • 1 msk senap
  • 30 g dill
  • 200 g morötter
  • 250 g broccoli
  • 1 st rött äpple
  • 0.33 st purjolök
  • raps/matolja
  • vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och koka potatisen mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda med salt och peppar. Rör samman crème fraiche, fond, senap och hackad dill. Häll över fisken och laga i ugn ca 15-20 min.
  4. Skala och riv morötterna grovt. Skiva broccolin tunt, strimla äpple och purjolök. Blanda i en skål och ringla över olja och vinäger.
  5. Gör mos genom att vispa samman potatisen med mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera.
Tips från oss
Istället för att skiva broccolin tunt skulle du kunna riva den grovt.

Varnings ikonAnslutningsproblem