Torsk i ingefära- & limesåsTorsk i ingefära- & limesåsTorsk i ingefära- & limesåsCook Time: Yield: 4Ingredients:risbroccolismörtorsksaltsvartpeppargrädderiven ingefäralimejapansk sojaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet. När det nästan är klart lägger du i små broccolibuketter och låter dem ånga med. Broccolistammen ska du strimla.
  3. Smörj en ugnsfast form. Lägg i fisken, salta och peppra.
  4. Rör samman grädde med fint riven ingefära, pressad lime och soja. Häll över fisken och laga i ugn ca 15-20 min.
  5. Servera.
Torsk i ingefära- & limesås
recipe
City Gross
35 min

Torsk i ingefära- & limesås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 250 g broccoli
  • smör
  • 500 g torsk
  • salt
  • svartpeppar
  • 1.5 dl grädde
  • 2 tsk riven ingefära
  • 0.5 st lime
  • 1 msk japansk soja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet. När det nästan är klart lägger du i små broccolibuketter och låter dem ånga med. Broccolistammen ska du strimla.
  3. Smörj en ugnsfast form. Lägg i fisken, salta och peppra.
  4. Rör samman grädde med fint riven ingefära, pressad lime och soja. Häll över fisken och laga i ugn ca 15-20 min.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Både en lite bit vitlök och curry är gott att smaksätta såsen med. Har du lite sesamfrö hemma är det gott att strö över den färdiga fisken.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem