
Torsk i persilja- & citronsås
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 500 g torsk
- 2 dl vispgrädde
- 1 msk fiskfond
- 25 g persilja
- 0.5 st citron
- 2 krm salt
- 2 krm vitpeppar
- 250 g broccoli
- 20 g spenat
- 250 g körsbärstomat
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Tvätta och koka potatisen mjuk.
- Lägg fisken i en ugnsfast form. Vispa samman grädde, fond, hackad persilja, pressad citron, salt och peppar. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
- Riv broccolin grovt. Blanda med spenat och delad tomat.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Vill du kan du förvälla broccolin snabbt.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna