Torsk i spenatsåsTorsk i spenatsåsTorsk i spenatsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökvitlökolivoljavispgräddefiskfondspenattorsksaltsvartpepparmorötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Skala och hacka löken. Stek den i lite olja tills den är glansig. Rör i grädde, fond och hackad spenat.
  4. Dela fisken i bitar och lägg ner den i såsen. Låt sjuda tills fisken är klar och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med grovt rivna morötter.
Torsk i spenatsås
recipe
City Gross
35 min

Torsk i spenatsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • olivolja
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1.5 msk fiskfond
  • 100 g spenat
  • 500 g torsk
  • salt
  • svartpeppar
  • 300 g morötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Skala och hacka löken. Stek den i lite olja tills den är glansig. Rör i grädde, fond och hackad spenat.
  4. Dela fisken i bitar och lägg ner den i såsen. Låt sjuda tills fisken är klar och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med grovt rivna morötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Smaksätt gärna såsen med lite fint riven muskotnöt.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem