
Torsk med ägg och kaviarkräm
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 2 st ägg
- 1 msk dijonsenap
- 1.5 dl olja
- 1 msk kaviar
- salt
- svartpeppar
- 500 g torskfilé
- smör till stekning
- salt
- svartpeppar
- 100 g champinjoner
- 0.5 st gurka
- 0.5 st romansallad
Gör så här
- Tvätta och koka potatisen.
- Lägg äggen i kallt vatten och koka i 2 min. Skala och dela äggen på mitten med hjälp av en kniv. Gröp ur äggen i ett mixerglas, tillsätt senap och lite olja i taget. Mixa till en slät tjock kräm. Ta 2 msk äggkräm och spara till salladen. Blanda resten med kaviar. Smaka av med salt och peppar.
- Dela fisken och stek i smör. Salta och peppra.
- Skiva champinjoner och hyvla gurkan. Bryt ner romansalladen och vänd ner äggkrämen i salladen.
- Servera med kokt eller pressad potatis och lite kaviaräggkräm.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna