Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Torsk med kall dillsåsTorsk med kall dillsåsTorsk med kall dillsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismatyoghurtmajonnäsbostongurkafärsk dillcitron, saftensockersalttorsksaltvitpepparsmör till stekningmoröttergurkakörsbärstomatInstructions:1. Tvätta/skala och koka potatisen mjuk.
2. Gör såsen genom att röra samman yoghurt, majonnäs, bostongurka och hackad dill. Smaka av med citronsaft, socker och salt.
3. Dela och krydda fisken med salt och peppar. Stek den i en stekpanna med smör.
4. Skala och dela morötterna i stavar. Skär även gurkan i stavar.
5. Servera med delade tomater.

Torsk med kall dillsås
recipe
35 min

Torsk med kall dillsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis

Sås

  • 2 dl matyoghurt
  • 3 msk majonnäs
  • 4 msk bostongurka
  • 30 g färsk dill
  • 0.5 msk citron, saften
  • 1 nypa socker
  • salt
  • 500 g torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • smör till stekning
  • 200 g morötter
  • 0.5 st gurka
  • 125 g körsbärstomat

Gör så här

  1. Tvätta/skala och koka potatisen mjuk.
  2. Gör såsen genom att röra samman yoghurt, majonnäs, bostongurka och hackad dill. Smaka av med citronsaft, socker och salt.
  3. Dela och krydda fisken med salt och peppar. Stek den i en stekpanna med smör.
  4. Skala och dela morötterna i stavar. Skär även gurkan i stavar.
  5. Servera med delade tomater.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem