Torsk med kokos- och currysåsTorsk med kokos- och currysåsTorsk med kokos- och currysåsCook Time: Yield: 4Ingredients:purjolökrapsoljaråriscurrymangokryddalätt kokosmjölktorsksaltInstructions:
  1. Strimla purjolök fint. Hetta upp olja i en djup panna och fräs löken ca 10 minuter på låg värme tills den börjar bli mjuk.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  3. Pudra curryn över purjolöken i pannan och rör runt. Tillsätt kokosmjölk och låt allt bli varmt. Skär fisken i bitar och lägg ner i pannan och låt allt puttra på låg värme under lock några minuter, tills fisken är helt klar. Smaka av med salt.
  4. Servera med ris.
Torsk med kokos- och currysås
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Torsk med kokos- och currysås

5-10

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 0.5 st purjolök
  • 1 tsk rapsolja
  • 2 dl råris
  • 1.5 msk currymangokrydda
  • 4 dl lätt kokosmjölk
  • 500 g torsk
  • salt

Gör så här

  1. Strimla purjolök fint. Hetta upp olja i en djup panna och fräs löken ca 10 minuter på låg värme tills den börjar bli mjuk.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  3. Pudra curryn över purjolöken i pannan och rör runt. Tillsätt kokosmjölk och låt allt bli varmt. Skär fisken i bitar och lägg ner i pannan och låt allt puttra på låg värme under lock några minuter, tills fisken är helt klar. Smaka av med salt.
  4. Servera med ris.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det går lika bra att välja vanlig gul curry istället för currymango.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem