Torsk med krämig fetaost Torsk med krämig fetaost Torsk med krämig fetaost Cook Time: Yield: 4Ingredients:rismorötterrapsoljasaltsvartpepparfetaostyoghurtvitlöksaltsvartpeppartorsksmörsaltsvartpepparspenatInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Tvätta och klyfta morötterna. Lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugn ca 25 min.
  4. Vispa samman fetaost och yoghurt. Smaksätt med vitlök, salt och peppar.
  5. Stek fisken i smör. Krydda med salt och peppar medan du steker.
  6. Servera med spenat.
Torsk med krämig fetaost
recipe
City Gross
35 min

Torsk med krämig fetaost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 300 g morötter
  • rapsolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 2 dl yoghurt
  • vitlök
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g torsk
  • smör
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g spenat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Tvätta och klyfta morötterna. Lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugn ca 25 min.
  4. Vispa samman fetaost och yoghurt. Smaksätt med vitlök, salt och peppar.
  5. Stek fisken i smör. Krydda med salt och peppar medan du steker.
  6. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du klicka på såsen på de varma morötterna.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem