Torsk under senapskräm med rostad broccoli
recipe
City Gross
35 min

Torsk under senapskräm med rostad broccoli

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

289,80 kr

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 2 msk senap
  • 250 g broccoli
  • 200 g morötter
  • 1 st gul lök
  • smör till stekning
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda med salt och peppar. Rör samman crème fraiche och senap, bred på fisken och laga i ugn ca 15 min.
  4. Dela broccolin i långa buketter, skala och strimla morötterna, gärna med en potatisskalare. Skala och klyfta löken. Stek allt i en klick smör, men inte för länge de ska behålla sitt krisp. Krydda med salt och peppar.
  5. Servera.
Tips från oss
Det är gott att använda en grövre senap men skulle du föredra en sötstark eller en fransk så ta det istället.

Varnings ikonAnslutningsproblem