
Ugnsbakad currytorsk
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- smör
- 500 g torskfilé
- 2 tsk curry
- salt
- svartpeppar
- 1 st broccoli
- 0.5 st rödlök
- olivolja
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- 4 dl jasminris
- 0.5 st citron
- 50 g spenat
Gör så här
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Smöra en ugnsfast form och lägg fisken i formen. Krydda med curry, salt och peppar.
- Skär av buketterna på broccolin och spara stjälken till salladen. Klyfta löken. Stek snabbt i stekpanna med lite olivolja.
- Häll grädden över broccolin och koka upp. Häll över fisken, och tillaga i ugnen i ca 20 min.
- Under tiden, koka riset enligt anvisningarna på paketet. Pressa över citronsaft innan serveringen.
- Servera med spenat och fint riven broccolistam.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna