Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Ugnsbakad fisk med äpplekålssallad och pressad potatis
201.97
Ugnsbakad fisk med äpplekålssallad och pressad potatis
recipe
35 min

Ugnsbakad fisk med äpplekålssallad och pressad potatis

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 500 g torsk
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 msk fiskfond
  • 1 msk senap
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 st äpple
  • 200 g vitkål
  • 35 g rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och koka potatisen mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Vispa samman grädde, fond, senap och vitpeppar. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Tärna äpplet fint och strimla vitkålen. Blanda med rucola i en skål.
  5. Servera med pressad potatis.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
En god vinägrett till salladen får du genom att vispa samman 2 msk olivolja, 1 msk vitvinsvinäger, 1 tsk dijonsenap, några droppar honung, en liten bit pressad vitlök, salt och peppar.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem