
Ugnsbakad fisk med äpplekålssallad och pressad potatis
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 500 g torsk
- 1.5 dl matlagningsgrädde
- 1.5 msk fiskfond
- 1 msk senap
- 2 krm vitpeppar
- 1 st äpple
- 200 g vitkål
- 35 g rucola
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala och koka potatisen mjuk.
- Lägg fisken i en ugnsfast form. Vispa samman grädde, fond, senap och vitpeppar. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
- Tärna äpplet fint och strimla vitkålen. Blanda med rucola i en skål.
- Servera med pressad potatis.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
En god vinägrett till salladen får du genom att vispa samman 2 msk olivolja, 1 msk vitvinsvinäger, 1 tsk dijonsenap, några droppar honung, en liten bit pressad vitlök, salt och peppar.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna