Ugnsbakad fisk med basilika & tomatsalladUgnsbakad fisk med basilika & tomatsalladUgnsbakad fisk med basilika & tomatsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:riskoljasaltsvartpepparvispgräddefiskfondbasilikakörsbärstomaterspenatpurjolökolivoljacitronInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Häll över grädde blandat med fiskfond, strö över hackad basilika. Laga i ugn ca 20 min.
  4. Halvera tomater och blanda med spenat och hackad purjolök. Ringla över olja.
  5. Servera med pressad citron.
Ugnsbakad fisk med basilika & tomatsallad
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad fisk med basilika & tomatsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g kolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1.5 msk fiskfond
  • 25 g basilika
  • 250 g körsbärstomater
  • 35 g spenat
  • 0.5 st purjolök
  • olivolja
  • 1 st citron

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Häll över grädde blandat med fiskfond, strö över hackad basilika. Laga i ugn ca 20 min.
  4. Halvera tomater och blanda med spenat och hackad purjolök. Ringla över olja.
  5. Servera med pressad citron.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Lite nymald svartpeppar är gott att strö över salladen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem