
Ugnsbakad fisk med basilika & tomatsallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 500 g kolja
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- 2.5 dl vispgrädde
- 1.5 msk fiskfond
- 25 g basilika
- 250 g körsbärstomater
- 35 g spenat
- 0.5 st purjolök
- olivolja
- 1 st citron
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
- Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Häll över grädde blandat med fiskfond, strö över hackad basilika. Laga i ugn ca 20 min.
- Halvera tomater och blanda med spenat och hackad purjolök. Ringla över olja.
- Servera med pressad citron.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Lite nymald svartpeppar är gott att strö över salladen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna