Ugnsbakad kolja under tapenadetäcke & paprikasallad
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad kolja under tapenadetäcke & paprikasallad

4 portioner

Anpassa receptet efter specialkost:

Ekologiskt
Vegetariskt
Laktosfritt
Glutenfritt
430,60 kr

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 g kolja
  • 3 krm salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 180 g soltorkad tomat
  • 220 g oliver
  • 4 msk vitt matvin
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 st paprika
  • 35 g rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda
  4. den med salt och peppar. Hacka samman soltorkad tomat och oliver. Blanda med vitt matvin och lägg på fisken. Laga i ugn ca 15-20 min.
  5. Hacka tomater och paprika, blanda med rucola i en skål.
  6. Servera.
Tips från oss
Har du en bit ost i kylen? Riv ner den och blanda med tapenaden innan du brer den på fisken.

Varnings ikonAnslutningsproblem