Ugnsbakad lax med spenatsallad i ponzusåsUgnsbakad lax med spenatsallad i ponzusåsUgnsbakad lax med spenatsallad i ponzusåsCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarlaxsaltsvartpepparjapansk sojacitron, skal + saftröd chili, hackadspenatsesamfröInstructions:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka nudlar enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Lägg laxen i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Lag i ugn ca 20 min.
  4. Blanda samman såsen och vänd sen ihop den med spenaten och de kokta nudlarna. Strö över sesamfrö.
  5. Servera.
Ugnsbakad lax med spenatsallad i ponzusås
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad lax med spenatsallad i ponzusås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 500 g lax
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 msk japansk soja
  • 1 st citron, skal + saft
  • 0.5 st röd chili, hackad
  • 100 g spenat
  • 1 msk sesamfrö

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka nudlar enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Lägg laxen i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Lag i ugn ca 20 min.
  4. Blanda samman såsen och vänd sen ihop den med spenaten och de kokta nudlarna. Strö över sesamfrö.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Rosta gärna sesamfröna i en torr stekpanna under omrörning.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem