
Ugnsbakad laxfilé med färskost och spenat
Välj antal portioner:
4 portioner
282,20 kr
Ingredienser
- 150 g färskost
- 100 g spenat
- salt
- svartpeppar
- 500 g laxfilé, utan skinn
- salt
- svartpeppar
- 250 g couscous
- 2 msk olivolja
- 1 msk vitvinsvinäger
- 1 tsk dijonsenap
- 1 st äpple
- 0.5 st rädisor, i strut
- 70 g machésallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.2. Mixa färskost och spenat. Salta och peppra.3. Dela fisken i fyra bitar och skär ett djupt snitt i varje laxbit. Salta och peppra. Lägg färskostblandningen i varje laxsnitt. Sätt i ugn 20 min.4. Koka couscous enligt anvisning på paketet.5. Blanda olja, vinäger och senap. Skiva äpple och rädisor tunt, blanda med sallad, couscous och vinägretten.6. Servera.