Ugnsbakad laxfilé med färskost och spenat
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad laxfilé med färskost och spenat

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

282,20 kr

Ingredienser

  • 150 g färskost
  • 100 g spenat
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g laxfilé, utan skinn
  • salt
  • svartpeppar
  • 250 g couscous
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 st äpple
  • 0.5 st rädisor, i strut
  • 70 g machésallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.2. Mixa färskost och spenat. Salta och peppra.3. Dela fisken i fyra bitar och skär ett djupt snitt i varje laxbit. Salta och peppra. Lägg färskostblandningen i varje laxsnitt. Sätt i ugn 20 min.4. Koka couscous enligt anvisning på paketet.5. Blanda olja, vinäger och senap. Skiva äpple och rädisor tunt, blanda med sallad, couscous och vinägretten.6. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem