Ugnsbakad torsk med krämigt mosUgnsbakad torsk med krämigt mosUgnsbakad torsk med krämigt mosCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismjölksmörbasilikasaltvitpeppartorsksaltvitpeppartapenaderiven ostrucolagurkasugarsnapsInstructions:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och dela potatisen på mitten. Koka den mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Bred på tapenade. Laga i ugn ca 15 min. När det är 5 min kvar lägg på osten.
  4. Mosa/vispa samman potatisen med mjölk och smör. Smaka av med hackad basilika, salt och peppar.
  5. Servera med rucola, strimlad gurka och strimlade sugarsnaps.
Ugnsbakad torsk med krämigt mos
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad torsk med krämigt mos

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • mjölk
  • smör
  • 25 g basilika
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g torsk
  • 3 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 msk tapenade
  • 50 g riven ost
  • 35 g rucola
  • 0.5 st gurka
  • 150 g sugarsnaps

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och dela potatisen på mitten. Koka den mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Bred på tapenade. Laga i ugn ca 15 min. När det är 5 min kvar lägg på osten.
  4. Mosa/vispa samman potatisen med mjölk och smör. Smaka av med hackad basilika, salt och peppar.
  5. Servera med rucola, strimlad gurka och strimlade sugarsnaps.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem