Vörtbrödsbruchetta med asiatisk slaw och kallrökt laxVörtbrödsbruchetta med asiatisk slaw och kallrökt laxVörtbrödsbruchetta med asiatisk slaw och kallrökt laxCook Time: Yield: 4Ingredients:fint strimlad rödkålrisvinägersockerröd chilifärsk koriandervörtbrödsmör till stekningrökt lax i strimlorsesamfröInstructions:

1. Rör samman fint strimlad rödkål med risvinäger, socker, hackad chili och önskad mängd koriander. Låt stå en stund så att kålen mjuknar något.
2. Skiva och stek brödet i smör, dela varje skiva i två delar.
3. Toppa bröden med salladen, lax och avsluta med sesamfrö.

Vörtbrödsbruchetta med asiatisk slaw och kallrökt lax
recipe
City Gross
25 min

Vörtbrödsbruchetta med asiatisk slaw och kallrökt lax

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 150 g fint strimlad rödkål
  • 0.5 dl risvinäger
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 st röd chili
  • färsk koriander
  • 2 skivor vörtbröd
  • smör till stekning
  • 100 g rökt lax i strimlor
  • sesamfrö

Gör så här

  1. Rör samman fint strimlad rödkål med risvinäger, socker, hackad chili och önskad mängd koriander. Låt stå en stund så att kålen mjuknar något.
  2. Skiva och stek brödet i smör, dela varje skiva i två delar.
  3. Toppa bröden med salladen, lax och avsluta med sesamfrö.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem