
Vitlöksräkor med nudlar
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 2 klyftor vitlök
- 1 st röd chili
- 1 tsk rapsolja
- 4 dl lätt kokosmjölk
- 0.5 msk fisksås
- 1 msk honung
- 180 g risnudlar
- 2 burkar handskalade räkor
- 1 påse bladspenat
- 1 st lime
Gör så här
- Skiva vitlök och chili.
- Hetta upp olja i en panna och fräs vitlöken och chilin hastigt utan att det tar färg. Blanda ner kokosmjölk, fisksås, honung och nudlar. Låt sjuda tills nudlarna är mjuka. Spä ev. med lite vatten.
- Blanda ner räkor och spenat och låt allt bli varmt. Servera med limeklyftor. SmartPoints/portion: Grön plan:11 Blå plan:10 Lila plan:10
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Toppa med färsk koriander vid servering.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna