Wraps med frasig torsk & srirachamajonnäs
Wraps med frasig torsk & srirachamajonnäs
recipe
City Gross
35 min

Wraps med frasig torsk & srirachamajonnäs

Ingredienser

  • 500 g torsk
  • 50 g smör
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1.5 dl pankoströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk sriracha
  • 400 g vitkål
  • 0.5 st citron
  • 1 tsk honung
  • 1 msk raps/matolja
  • salt
  • svartpeppar
  • sesamfrö
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 8 st tortillabröd
  • 50 g spenat
  • 1 st lime

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg torskfiléerna i en smörad, ugnsfast form. Rör samman resten av smöret, skalad och pressad vitlök, panko och salt och klicka på fisken. Tillaga i ugnen i ca 10-15 min, tills torsken är genomstekt.
  3. Rör samman sriracha och majonnäs.
  4. Strimla vitkålen så fint du kan, krama den mjuk. Blanda med pressad citron, honung och olja. Smaka av med salt och peppar. Strö över sesamfrö och fint strimlad salladslök.
  5. Servera i tortillabröd med spenat och pressad lime.
Tips från oss
Saknas sriracha i kylskåpet? Byt till japansk soja eller något annat med hetta såsom tabasco, gärna en grön.

Varnings ikonAnslutningsproblem