Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Asiatisk karré med nudelsalladAsiatisk karré med nudelsalladAsiatisk karré med nudelsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:karrévitlöksklyftasambal oeleksojaraps/matoljanudlarsojachilisåshonungsambal oelekingefäravitlöksklyftalimevitkålmorotInstructions:
  1. Strimla köttet tunt och lägg det i en påse. Skala och pressa ner vitlök, sambal oelek, soja och olja. Låt köttet marinera tills det är dags att steka.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  3. Rör ihop såsen genom att blanda soja, chilisås, honung, sambal oelek, ingefära, skalad pressad vitlök, skal och saft från lime.
  4. Strimla kålen och lägg i en skål. Skala och strimla morötterna fint och blanda med kålen. Häll över såsen.
  5. Hetta upp en stekpanna och stek köttet i omgångar utan marinad tills det har fått fin färg. Lägg tillbaka allt kött i stekpannan och häll över marinaden. Du kan steka det ganska hårt tills det nästan blir krispigt.
  6. Servera.
Asiatisk karré med nudelsallad
recipe
35 min

Asiatisk karré med nudelsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g karré
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 tsk soja
  • 2 msk raps/matolja
  • 250 g nudlar
  • 4 msk soja
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk honung
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 krm ingefära
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st lime
  • 200 g vitkål
  • 200 g morot

Gör så här

  1. Strimla köttet tunt och lägg det i en påse. Skala och pressa ner vitlök, sambal oelek, soja och olja. Låt köttet marinera tills det är dags att steka.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  3. Rör ihop såsen genom att blanda soja, chilisås, honung, sambal oelek, ingefära, skalad pressad vitlök, skal och saft från lime.
  4. Strimla kålen och lägg i en skål. Skala och strimla morötterna fint och blanda med kålen. Häll över såsen.
  5. Hetta upp en stekpanna och stek köttet i omgångar utan marinad tills det har fått fin färg. Lägg tillbaka allt kött i stekpannan och häll över marinaden. Du kan steka det ganska hårt tills det nästan blir krispigt.
  6. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Karrén blir bäst om du steker den i omgångar på hög värme. Den tål att stekas rejält.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem