Clubsandwich med schnitzel, riven pepparrot och örtig pesto
Clubsandwich med schnitzel, riven pepparrot och örtig pesto
recipe
City Gross
35 min

Clubsandwich med schnitzel, riven pepparrot och örtig pesto

Ingredienser

Pesto

  • 50 g pinjenötter
  • 15 g bladpersilja
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 kruka timjan
  • 0.5 kruka dragon
  • 50 g parmesanost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • salt
  • peppar
  • 4 skivor grillschnitzel
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g rucola
  • 1 st schalottenlök
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 dl riven pepparrot
  • 250 g körsbärstomat

Gör så här

  1. Förbered grillen.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Grovhacka persilja, basilika, timjan och dragon. Grovriv osten. Ta undan lite nötter till garnering och mixa resten med vitlök och olja som tillsätts droppvis.
  3. Krydda köttet med salt och peppar, grilla.
  4. Lägg lite rucola, strimla lök och nygrillad schnitzel på varje brödskiva. Toppa med pesto och avsluta med att riva över pepparrot.
  5. Servera med skivad tomat.

Varnings ikonAnslutningsproblem