Fläskytterfilé i gräddig basilikasåsFläskytterfilé i gräddig basilikasåsFläskytterfilé i gräddig basilikasåsCook Time: Yield: 4Ingredients:spaghettifläskytterfilékörsbärstomatsaltsvartpepparmatlagningsgräddejapansk sojabasilikariven ostmorötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  3. Skiva köttet tunt och halvera tomaterna. Lägg allt i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Häll på grädde blandat med soja och hackad basilika. Laga i ugn ca 30 min, när det är 5 min kvar häll på osten.
  4. Servera med strimlade morötter.
Fläskytterfilé i gräddig basilikasås
recipe
City Gross
35 min

Fläskytterfilé i gräddig basilikasås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g spaghetti
  • 600 g fläskytterfilé
  • 250 g körsbärstomat
  • salt
  • svartpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk japansk soja
  • 25 g basilika
  • 50 g riven ost
  • 300 g morötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  3. Skiva köttet tunt och halvera tomaterna. Lägg allt i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Häll på grädde blandat med soja och hackad basilika. Laga i ugn ca 30 min, när det är 5 min kvar häll på osten.
  4. Servera med strimlade morötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Du kan laga den här rätten som en gryta på spisen om du vill. Men jag gillar när maten sköter sig själv i ugnen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem