Fläskytterfilégryta med soltorkad tomatFläskytterfilégryta med soltorkad tomatFläskytterfilégryta med soltorkad tomatCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisfläskytterfilématlagningsgräddevattenkycklingfondsoltorkad tomatcurrysaltsvartpeppargräslökspenatsalta jordnötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  3. Skiva köttet och lägg det i en ugnsfast form. Vispa samman grädde, vatten, fond och hackad soltorkad tomat. Krydda med curry, salt och peppar. Häll över köttet och laga i ugn ca 30 min. Hacka över gräslök innan servering.
  4. Servera med spenat och krossade jordnötter.

Fläskytterfilégryta med soltorkad tomat
recipe
City Gross
35 min

Fläskytterfilégryta med soltorkad tomat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 g fläskytterfilé
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 50 g soltorkad tomat
  • 1 tsk curry
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 15 g gräslök
  • 100 g spenat
  • 125 g salta jordnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  3. Skiva köttet och lägg det i en ugnsfast form. Vispa samman grädde, vatten, fond och hackad soltorkad tomat. Krydda med curry, salt och peppar. Häll över köttet och laga i ugn ca 30 min. Hacka över gräslök innan servering.
  4. Servera med spenat och krossade jordnötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Lägg inte köttet omlott och skiva det tunt, då går den här rätten ännu snabbare att tillaga i ugnen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem