
Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smör
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 25 g smör
- 500 g karré
- 2 msk rapsolja
- 2 msk japansk soja
- 30 g ingefära
- 2 krm sambal oelek
- 100 g spenat
Gör så här
- Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
- Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla karrén.
- Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
- Servera med spenat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Om du vill kan du röra samman en del av spenaten med potatisen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna