Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smör
recipe
City Gross
35 min

Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smör

4 portioner

Anpassa receptet efter specialkost:

Ekologiskt
Vegetariskt
Laktosfritt
Glutenfritt
138,80 kr

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 25 g smör
  • 500 g karré
  • 2 msk raps/matolja
  • 2 msk japansk soja
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 krm sambal oelek
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla eller stek sen karrén.
  3. Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
  4. Servera med spenat.
Tips från oss
Om du vill kan du röra samman en del av spenaten med potatisen.

Varnings ikonAnslutningsproblem