Grillad karré, potatissallad med spenat & brynt smörGrillad karré, potatissallad med spenat & brynt smörGrillad karré, potatissallad med spenat & brynt smörCook Time: Yield: 4Ingredients:potatissmörkarréraps/matoljajapansk sojaingefärasambal oelekspenatInstructions:
  1. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla eller stek sen karrén.
  3. Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
  4. Servera med spenat.
Grillad karré, potatissallad med spenat & brynt smör
recipe
City Gross
35 min

Grillad karré, potatissallad med spenat & brynt smör

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 25 g smör
  • 500 g karré
  • 2 msk raps/matolja
  • 2 msk japansk soja
  • 30 g ingefära
  • 2 krm sambal oelek
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla eller stek sen karrén.
  3. Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
  4. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du röra samman en del av spenaten med potatisen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem