Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Grillad kassler & varm potatissallad med gröna linserGrillad kassler & varm potatissallad med gröna linserGrillad kassler & varm potatissallad med gröna linserCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljasaltmorötterzucchinirucolagröna linserolivoljarödvinsvinägersenaphonungkasslerInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen, lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  2. Skala och strimla morötterna, strimla zucchini med en potatisskalare. Blanda med rucola och avrunna linser. Rör i olja, vinäger, senap och honung.
  3. Skiva kasslern och stek/grilla den i ett par minuter per sida.
  4. Servera.
Grillad kassler & varm potatissallad med gröna linser
recipe
35 min

Grillad kassler & varm potatissallad med gröna linser

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 200 g morötter
  • 0.5 st zucchini
  • 35 g rucola
  • 230 g gröna linser
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk senap
  • 1 tsk honung
  • 500 g kassler

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen, lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  2. Skala och strimla morötterna, strimla zucchini med en potatisskalare. Blanda med rucola och avrunna linser. Rör i olja, vinäger, senap och honung.
  3. Skiva kasslern och stek/grilla den i ett par minuter per sida.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Linssalladen kan antingen röras ihop med potatisen eller så har du den i en skål bredvid.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem