Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Gryta med pepparrotGryta med pepparrotGryta med pepparrotCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökskinka i bitsmörvattenmatlagningsgräddelagerbladvitpepparvitvinsvinägerpepparrotsaltvitpepparmorötterrucolaInstructions:

1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
2. Skala och strimla löken, skiva och strimla köttet. Bryn lök och kött i en gryta med smör.
3. Häll på vatten och grädde, rör i lagerblad. Låt sjuda under lock i ca 20 min. Smaka av med vinäger, pepparrot, salt och peppar. Det ska smaka lite söt/syrligt.
4. Skala och strimla morötterna fint, blanda med rucola.
5. Servera.

Gryta med pepparrot
recipe
35 min

Gryta med pepparrot

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 st gul lök
  • 500 g skinka i bit
  • 1 msk smör
  • 1 dl vatten
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 2 st lagerblad
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk pepparrot
  • salt
  • vitpeppar
  • 150 g morötter
  • 35 g rucola

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla löken, skiva och strimla köttet. Bryn lök och kött i en gryta med smör.
  3. Häll på vatten och grädde, rör i lagerblad. Låt sjuda under lock i ca 20 min. Smaka av med vinäger, pepparrot, salt och peppar. Det ska smaka lite söt/syrligt.
  4. Skala och strimla morötterna fint, blanda med rucola.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Har du tid så låt din gryta sjuda länge på spisen så hinner alla smaker mogna mer på vägen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem