Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Hoisinglazade karréburgare med picklade grönsaker och sojamajoHoisinglazade karréburgare med picklade grönsaker och sojamajoHoisinglazade karréburgare med picklade grönsaker och sojamajoCook Time: Yield: 4Ingredients:morötterrödlöksockervitvinsvinägerjapansk sojavattenchilisåshonungsambal oelektorkad ingefäravitlöksklyftamaizenakarrémajonnäsjapansk sojasalladskålgurkahamburgerbrödInstructions:

1. Pickla grönsakerna. Skala och strimla morötter och polkabetor fint. Värm upp socker och vinäger i en gryta till sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i polkabetor och morötter.
2. Rör ihop ingredienserna till såsen (utom maizenaredningen) i en kastrull och låt det koka upp så att socker och honung löser sig.
3. Sjud på svag värme en liten stund höj sedan värmen lite och blanda i maizenaredning under omrörning. Om såsen blir för tjock späd med mer vatten.
4. Skiva karrén och pensla den med 1/3 av hoisinsåsen, spara resten att servera till maten. Grilla.
5. Rör ihop majonnäs och soja.
6. Strimla kålen och skiva gurkan.
7. Lägg ihop burgare.

Hoisinglazade karréburgare med picklade grönsaker och sojamajo
recipe
35 min

Hoisinglazade karréburgare med picklade grönsaker och sojamajo

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Pickla

  • 200 g morötter
  • 1 st rödlök
  • 1 dl socker
  • 1 dl vitvinsvinäger

Sås

  • 1 dl japansk soja
  • 1 dl vatten
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk honung
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 krm torkad ingefära
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk maizena
  • 600 g karré

Majo

  • 4 msk majonnäs
  • 1 tsk japansk soja
  • 250 g salladskål
  • 0.5 st gurka
  • 4 st hamburgerbröd

Gör så här

  1. Pickla grönsakerna. Skala och strimla morötter och polkabetor fint. Värm upp socker och vinäger i en gryta till sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i polkabetor och morötter.
  2. Rör ihop ingredienserna till såsen (utom maizenaredningen) i en kastrull och låt det koka upp så att socker och honung löser sig.
  3. Sjud på svag värme en liten stund höj sedan värmen lite och blanda i maizenaredning under omrörning. Om såsen blir för tjock späd med mer vatten.
  4. Skiva karrén och pensla den med 1/3 av hoisinsåsen, spara resten att servera till maten. Grilla.
  5. Rör ihop majonnäs och soja.
  6. Strimla kålen och skiva gurkan.
  7. Lägg ihop burgare.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem