Kasslergratäng med tomatpesto och couscous
173.8
Kasslergratäng med tomatpesto och couscous
recipe
City Gross
25 min

Kasslergratäng med tomatpesto och couscous

Ingredienser

  • 280 g couscous
  • 500 g kassler
  • 0.5 st broccoli
  • smör till stekning
  • 2 dl crème fraiche
  • 190 g tomatpesto
  • 0.5 st rädisor, i strut
  • 65 g spenat
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 st färsk basilika

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen.
  3. Tärna kasslern i större bitar och dela ner broccolin i mindre buketter, skala och skiva stammen. Stek kasslerskivor och broccoli i smör. Lägg i en ugnssäker form. Blanda crème fraiche med tomatpeston. Häll blandningen på kasslern och sätt i ugn 15-20 min.
  4. Skiva rädisorna och blanda med spenat och olivolja.
  5. Hacka ner basilikan och strö på kasslergratängen innan servering.
  6. Servera kasslergratängen med couscous och sallad.

Varnings ikonAnslutningsproblem