Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kotlett i hoisinsås med risnudlarKotlett i hoisinsås med risnudlarKotlett i hoisinsås med risnudlarCook Time: Yield: 4Ingredients:risnudlarmorötterchampinjonergrön pepparfläskkotletthoisinsåsvattenromansalladInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala och strimla morötterna. Skiva svampen. Hacka den gröna pepparn fint. Skiva köttet tunt.
  4. Börja med att steka köttet. Lägg det i en ugnsfast form. Stek morötter, svamp och grönpeppar. Lägg över köttet. Vispa samman hoisinsås och vatten, häll över köttet. Laga i ugn ca 10 min.
  5. Servera med nudlar och strimlad sallad.
Kotlett i hoisinsås med risnudlar
recipe
35 min

Kotlett i hoisinsås med risnudlar

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 180 g risnudlar
  • 100 g morötter
  • 125 g champinjoner
  • 0.5 st grön peppar
  • 500 g fläskkotlett
  • 125 ml hoisinsås
  • 1 dl vatten
  • 0.5 st romansallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala och strimla morötterna. Skiva svampen. Hacka den gröna pepparn fint. Skiva köttet tunt.
  4. Börja med att steka köttet. Lägg det i en ugnsfast form. Stek morötter, svamp och grönpeppar. Lägg över köttet. Vispa samman hoisinsås och vatten, häll över köttet. Laga i ugn ca 10 min.
  5. Servera med nudlar och strimlad sallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du lite sallad över i påsarna? Glöm inte att äta upp dem nu.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem