Kotlett i senapssås
171.2
Kotlett i senapssås
recipe
City gross
35 min

Kotlett i senapssås

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g kotlett
  • smör till stekning
  • salt
  • peppar
  • 1 st gul lök
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk grov senap
  • 1 tsk dragon
  • salt
  • peppar
  • 2 st tomater
  • 50 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär köttet i skivor och stek i smör, krydda med salt och peppar. Lägg på ett fat.
  3. Skala och hacka lök. Stek löken i en stekpanna, häll på grädde och vatten, lägg tillbaka köttet. Låt sjuda i ca 15 min. Tillsätt senap och dragon, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ris, tomatklyftor och spenat.
Tips från oss
Mer smak på såsen? Smaksätt den med någon av senapens andra smakkompisar som balsamvinäger, vitlök eller timjan.

Varnings ikonAnslutningsproblem