
Kotlett med potatis- och majsgratäng
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 750 g potatisgratäng
- 140 g majs
- 500 g kotlett
- smör till stekning
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- 0.5 st romansallad
- 250 g körsbärstomater
- 2 msk raps/matolja
- balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg hälften av den färdiga potatisgratängen i en ugnsfast form. Häll på avrunnen majs, toppa med resten av potatisgratängen. Laga i ugn ca 20 min. Efter 10 min lägger du på de stekta kotletterna.
- Skiva kotletten och stek den gyllene i smör. Salta och peppra undertiden. Lägg dem på potatisgratängen och låt dem steka klart i ugnen.
- Strimla salladen, halvera tomaterna. Blanda i en skål. Rör i olja, balsamvinäger och smaka av med salt och peppar.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Har du en krämig balsamvinäger hemma i skafferiet är den god att ringla över.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna