
Kotlett med svamptagliatelle
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 250 g champinjoner
- 1 st gul lök
- 1 klyfta vitlök
- 2 tsk flytande margarin
- salt
- svartpeppar
- 1 dl vitt matlagningsvin
- 250 g tagliatelle
- 600 g kotlett
- 2 tsk flytande margarin
- 0.5 st romansallad
Gör så här
- Skiva svamp, skala och hacka lök och vitlök.
- Fräs svampen i margarin, lägg i lök och vitlök och fortsätt fräs några minuter till. Krydda med salt och peppar. Häll på matlagningsvin och låt det koka in.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Skär kotletten i skivor och stek i margarin. Krydda med salt och peppar.
- Blanda pastan med svampfräset och servera med kotlett och sallad. SmartPoints/portion: Grön plan:9 Blå plan:9 Lila plan:9
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Toppa pastan med riven parmesan. Överblivet matlagningsvin kan du frysa in i istärningspåsar. Enkelt att plocka fram till matlagning vid senare behov. Om du väljer fullkornspasta, 100% fullkorn, kan du som följer Lila plan dra av 6 SmartPoints per portion.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna