Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Krämig fläskfilé med timjan och söt ärtsalladKrämig fläskfilé med timjan och söt ärtsalladKrämig fläskfilé med timjan och söt ärtsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:fläskfilégul löksaltpepparsmörraps/matolja till stekningtorkad timjanmatlagningsgräddejapansk sojasambal oelekvattenmaizena till redningsaltpepparpastasugarsnapstomaterolivoljavitvinsvinägerflingsaltInstructions:1. Dela köttet på längden och skär i 2 cm skivor. Skala och finhacka löken.
2. Salta och peppra köttet, bryn köttet med löken i en stekpanna med smör och olja, tillsätt torkad timjan.
3. Häll på grädde, soja, sambal oelek och vatten, låt sjuda i 8-10 min.
4. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
5. Red av såsen med maizena och kolla smaksättningen med salt och peppar.
6. Strimla sugarsnapsen så fint du kan och skär ner tomaten i grova tärningar. Lägg upp grönsakerna på ett fat och stänk över olivolja och lite vinäger, avsluta med lite flingsalt på toppen.

Krämig fläskfilé med timjan och söt ärtsallad
recipe
25 min

Krämig fläskfilé med timjan och söt ärtsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 st gul lök
  • salt
  • peppar
  • smör
  • raps/matolja till stekning
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 msk japansk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl vatten
  • 0.5 msk maizena till redning
  • salt
  • peppar
  • 340 g pasta
  • 150 g sugarsnaps
  • 2 st tomater
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • flingsalt

Gör så här

  1. Dela köttet på längden och skär i 2 cm skivor. Skala och finhacka löken.
  2. Salta och peppra köttet, bryn köttet med löken i en stekpanna med smör och olja, tillsätt torkad timjan.
  3. Häll på grädde, soja, sambal oelek och vatten, låt sjuda i 8-10 min.
  4. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  5. Red av såsen med maizena och kolla smaksättningen med salt och peppar.
  6. Strimla sugarsnapsen så fint du kan och skär ner tomaten i grova tärningar. Lägg upp grönsakerna på ett fat och stänk över olivolja och lite vinäger, avsluta med lite flingsalt på toppen.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Servera filén direkt ur stekpannan så håller det sig varmt längre , servera med sallad och pastan bredvid.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem