Krämig skinkgryta med risKrämig skinkgryta med risKrämig skinkgryta med risCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul löksmör till stekningskinkakycklingfondgräddedragonsenapsaltsvartpepparspenatInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och klyfta löken, stek den genomskinlig i smör på låg temperatur. Lägg i en gryta. Medan löken steker skiva och strimla köttet.
  3. Bryn köttet i stekpannan och lägg över i grytan. Rör i fond och grädde. Sjud i ca 15 min. Smaka av med dragon, senap, salt och peppar.
  4. Servera med spenat.
Krämig skinkgryta med ris
recipe
City Gross
35 min

Krämig skinkgryta med ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1.5 st gul lök
  • smör till stekning
  • 500 g skinka
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 2.5 dl grädde
  • 1 tsk dragon
  • 1 msk senap
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och klyfta löken, stek den genomskinlig i smör på låg temperatur. Lägg i en gryta. Medan löken steker skiva och strimla köttet.
  3. Bryn köttet i stekpannan och lägg över i grytan. Rör i fond och grädde. Sjud i ca 15 min. Smaka av med dragon, senap, salt och peppar.
  4. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem