Krämig skinkgryta med ris
135.2
Krämig skinkgryta med ris
recipe
City Gross
35 min

Krämig skinkgryta med ris

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1.5 st gul lök
  • smör till stekning
  • 500 g skinka
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 2.5 dl grädde
  • 1 tsk dragon
  • 1 msk senap
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och klyfta löken, stek den genomskinlig i smör på låg temperatur. Lägg i en gryta. Medan löken steker skiva och strimla köttet.
  3. Bryn köttet i stekpannan och lägg över i grytan. Rör i fond och grädde. Sjud i ca 15 min. Smaka av med dragon, senap, salt och peppar.
  4. Servera med spenat.

Varnings ikonAnslutningsproblem