Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Nudelsallad med buljong och kotlettNudelsallad med buljong och kotlettNudelsallad med buljong och kotlettCook Time: Yield: 4Ingredients:vitlöksklyftajapansk sojaraps/matoljarörsockeringefärakotlettvattenkycklingfondvitlöksklyftasambal oelekrörsockerjapansk sojavitvinsvinägernudlarmorötterzucchiniInstructions:
  1. Skala och pressa vitlöken ner i en plastpåse. Häll i, soja, olja, socker och ingefära.
  2. Strimla kotletten fint. Lägg ner i påsen och se till att kryddblandningen täcker allt kött.
  3. Koka upp vatten och kycklingfond. Pressa ner vitlök, rör i sambal oelek, socker, soja och vinäger. Låt stå framme tills det är dags att äta.
  4. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  5. Skala och strimla morötterna. Strimla även zucchinin. Använd gärna potatisskalaren. Lägg allt i olika skålar inför servering.
  6. Stek köttet i en het stekpanna, gärna i omgångar så att köttet inte börjar koka.
  7. När det är dags att äta lägger du nudlar i botten på en djup tallrik. Lägg på grönsaker och skivad kotlett. Häll sen önskad mängd buljong över alltihop.
  8. Servera.
Nudelsallad med buljong och kotlett
recipe
35 min

Nudelsallad med buljong och kotlett

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk japansk soja
  • 2 msk raps/matolja
  • 1 tsk rörsocker
  • 1 tsk ingefära
  • 500 g kotlett

Buljong

  • 4 dl vatten
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1.5 tsk rörsocker
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 250 g nudlar
  • 200 g morötter
  • 0.5 st zucchini

Gör så här

  1. Skala och pressa vitlöken ner i en plastpåse. Häll i, soja, olja, socker och ingefära.
  2. Strimla kotletten fint. Lägg ner i påsen och se till att kryddblandningen täcker allt kött.
  3. Koka upp vatten och kycklingfond. Pressa ner vitlök, rör i sambal oelek, socker, soja och vinäger. Låt stå framme tills det är dags att äta.
  4. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  5. Skala och strimla morötterna. Strimla även zucchinin. Använd gärna potatisskalaren. Lägg allt i olika skålar inför servering.
  6. Stek köttet i en het stekpanna, gärna i omgångar så att köttet inte börjar koka.
  7. När det är dags att äta lägger du nudlar i botten på en djup tallrik. Lägg på grönsaker och skivad kotlett. Häll sen önskad mängd buljong över alltihop.
  8. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem