Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos Cook Time: Yield: 4Ingredients:potatismjölksaltvitpepparfläskytterfiléäggpankosaltsvartpepparsmör till stekningsenaphonungvattenspenatInstructions:
  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva köttet. Vispa upp ägg på en tallrik. Doppa köttet först i ägg och sen i panko blandat med salt och peppar. Stek frasigt i smör.
  3. Vispa samman senap, honung och vatten.
  4. Mosa/vispa samman potatisen med mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Ringla såsen över köttet och servera med spenat.
Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos
recipe
City Gross
35 min

Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 dl mjölk
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g fläskytterfilé
  • 2 st ägg
  • 2 dl panko
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • smör till stekning
  • 3 msk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 dl vatten
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva köttet. Vispa upp ägg på en tallrik. Doppa köttet först i ägg och sen i panko blandat med salt och peppar. Stek frasigt i smör.
  3. Vispa samman senap, honung och vatten.
  4. Mosa/vispa samman potatisen med mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Ringla såsen över köttet och servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem