Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos
recipe
City Gross
35 min

Panerad fläskytterfilé med honungssenap & mos

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa ingredienserna i receptet:

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 dl mjölk
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g fläskytterfilé
  • 2 st ägg
  • 2 dl panko
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • smör till stekning
  • 3 msk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 dl vatten
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva köttet. Vispa upp ägg på en tallrik. Doppa köttet först i ägg och sen i panko blandat med salt och peppar. Stek frasigt i smör.
  3. Vispa samman senap, honung och vatten.
  4. Mosa/vispa samman potatisen med mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Ringla såsen över köttet och servera med spenat.

Varnings ikonAnslutningsproblem