Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Pressade & glaserade revben med rödslawPressade & glaserade revben med rödslawPressade & glaserade revben med rödslawCook Time: Yield: 4Ingredients:revbengul lökvitpepparkornstjärnaniskryddpepparkornjapansk sojahonungröd chili, finhackadchilisåsingefära, fint rivenvitlöksklyftorrödkålrisvinägersockersesamfröknippe salladslökInstructions:
  1. Lägg revbenen i en gryta, häll på vatten så att det precis täcker. Lägg i skalad och klyftad lök, vitpeppar, stjärnanis och kryddpepparkorn. Koka revbenen i ca 1 timme. Låt dem svalna och lägg dem sen på en plåt, lägg en annan plåt över och lägg på tyngder. Låt ligga i press över natten i kylskåp.
  2. Rör samman glazen, pensla alla revbenen och grilla dem. Pensla även medan du grillar.
  3. Strimla rödkålen fint. Blanda samman med risvinäger och socker. Strö över rostade sesamfrö och salladslök.
  4. Servera.
Pressade & glaserade revben med rödslaw
recipe
90 min

Pressade & glaserade revben med rödslaw

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg revben
  • 2 st gul lök
  • 5 st vitpepparkorn
  • 5 st stjärnanis
  • 5 st kryddpepparkorn

Glaze

  • 0.5 dl japansk soja
  • 2 msk honung
  • 0.5 st röd chili, finhackad
  • 2 msk chilisås
  • 20 g ingefära, fint riven
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 800 g rödkål
  • 0.5 dl risvinäger
  • 0.5 dl socker
  • 2 tsk sesamfrö
  • 1 st knippe salladslök

Gör så här

  1. Lägg revbenen i en gryta, häll på vatten så att det precis täcker. Lägg i skalad och klyftad lök, vitpeppar, stjärnanis och kryddpepparkorn. Koka revbenen i ca 1 timme. Låt dem svalna och lägg dem sen på en plåt, lägg en annan plåt över och lägg på tyngder. Låt ligga i press över natten i kylskåp.
  2. Rör samman glazen, pensla alla revbenen och grilla dem. Pensla även medan du grillar.
  3. Strimla rödkålen fint. Blanda samman med risvinäger och socker. Strö över rostade sesamfrö och salladslök.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem