
Schnitzel med yoghurtsås och morotssallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 600 g skinka i bit
- 1 st ägg
- 2 dl ströbröd
- 1 tsk salt
- 2 krm vitpeppar
- smör till stekning
- 300 g morötter
- 1 tsk dragon
- 1 tsk dijonsenap
- 1 msk raps/matolja
- 0.5 msk balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Sås
- 2.5 dl mild yoghurt
- honung
- tabasco
- salt
- svartpeppar
Gör så här
- Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
- Skiva köttet så tunt som du bara kan. Vispa upp ägg på en tallrik, blanda ströbröd, salt och peppar på en. Vänd köttet först i ägget och sen i ströbrödet, stek krispigt i smör.
- Skala och riv morötterna grovt, lägg i en skål och rör i dragon, dijon, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ihop yoghurt, honung och tabasco. Smaka av med salt och peppar.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna