Skinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsalladSkinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsalladSkinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisvattensaltskinka i bitvetemjölströbrödsaltvitpepparsmör till stekningolja till stekningsalladsmixolivoljavitvinsvinägercitronInstructions:

1. Koka potatisen i saltat vatten i ca 20 min.
2. Skiva skinkan i skivor. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Vänd skinkan i mjöl och ströbrödsblandningen. Stek i rikligt med smör och olja. Servera lite av stekskyn till köttet.
3. Blanda salladen med olja och vinäger.
4. Servera med en skiva citron.

Skinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsallad
recipe
City Gross
35 min

Skinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 1 l vatten
  • 0.5 dl salt
  • 500 g skinka i bit
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl ströbröd
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • 35 g salladsmix
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 st citron

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten i ca 20 min.
  2. Skiva skinkan i skivor. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Vänd skinkan i mjöl och ströbrödsblandningen. Stek i rikligt med smör och olja. Servera lite av stekskyn till köttet.
  3. Blanda salladen med olja och vinäger.
  4. Servera med en skiva citron.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem