
Skinkschnitzel med saltkokt potatis och grönsallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 1 l vatten
- 0.5 dl salt
- 500 g skinka i bit
- 1 dl vetemjöl
- 1 dl ströbröd
- 0.5 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- smör till stekning
- olja till stekning
- 35 g salladsmix
- 1 msk olivolja
- 0.5 msk vitvinsvinäger
- 0.5 st citron
Gör så här
- Koka potatisen i saltat vatten i ca 20 min.
- Skiva skinkan i skivor. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Vänd skinkan i mjöl och ströbrödsblandningen. Stek i rikligt med smör och olja. Servera lite av stekskyn till köttet.
- Blanda salladen med olja och vinäger.
- Servera med en skiva citron.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna