Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
SkinkstroganoffSkinkstroganoffSkinkstroganoffCook Time: Yield: 4Ingredients:risskinka i bitgul löksmör till stekningsaltsvartpeppartomatpuréchilisåsvattencrème fraichetimjansaltsvartpepparspenattomatInstructions:1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
2. Skiva köttet fint, strimla det sen. Skala och skiva löken tunt. Stek kött och lök i omgångar i en stekpanna med smör, salta och peppra. Lägg över i en gryta. Rör i tomatpuré, chilisås, vatten och crème fraiche. Krydda med timjan och smaka av med mer salt och peppar. Puttra i ca 10 min.
3. Servera med spenat och tomat.

Skinkstroganoff
recipe
35 min

Skinkstroganoff

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g skinka i bit
  • 2 st gul lök
  • smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk chilisås
  • 1 dl vatten
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g spenat
  • 2 st tomat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skiva köttet fint, strimla det sen. Skala och skiva löken tunt. Stek kött och lök i omgångar i en stekpanna med smör, salta och peppra. Lägg över i en gryta. Rör i tomatpuré, chilisås, vatten och crème fraiche. Krydda med timjan och smaka av med mer salt och peppar. Puttra i ca 10 min.
  3. Servera med spenat och tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du lite extra tid? Låt grytan puttra på. Ju mer tid den får desto mer hinner alla goda smaker att blomma.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem