Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Sticky pork med julens smakerSticky pork med julens smakerSticky pork med julens smakerCook Time: Yield: 4Ingredients:riskarréhonungingefäramortlad kryddpepparmortlad stjärnanisapelsinjapansk sojagrönkålrödkålapelsinolivoljaInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla och stek karrén i en stekpanna utan fett tills den är krispig och har fått fin färg. Rör samman såsen. Honung, fint riven ingefära, mortlad kryddpeppar och stjärnanis, apelsinsaft och japansk soja. Häll över köttet och låt det steka in så att det blir klistrigt.
  3. Strimla grön och rödkål fint. Blanda med pressad apelsin och olja. Krama gärna ihop din sallad med händerna.
  4. Servera.
Sticky pork med julens smaker
recipe
35 min

Sticky pork med julens smaker

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g karré
  • 3 msk honung
  • 30 g ingefära
  • 2 krm mortlad kryddpeppar
  • 1 st mortlad stjärnanis
  • 0.5 st apelsin
  • 2 msk japansk soja
  • 50 g grönkål
  • 200 g rödkål
  • 0.5 st apelsin
  • olivolja

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla och stek karrén i en stekpanna utan fett tills den är krispig och har fått fin färg. Rör samman såsen. Honung, fint riven ingefära, mortlad kryddpeppar och stjärnanis, apelsinsaft och japansk soja. Häll över köttet och låt det steka in så att det blir klistrigt.
  3. Strimla grön och rödkål fint. Blanda med pressad apelsin och olja. Krama gärna ihop din sallad med händerna.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem