
Tacos al pastor
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
Marinad
- 2 msk tomatpuré
- 2 msk vitvinsvinäger
- 2 tsk spiskummin
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 tsk sambal oelek
- 2 tsk hackad chili
- 6 st nejlikor
- 500 g fläskkarré
Guacamole
- 2 st avokado
- 0.5 st lime, saften
- 0.5 st urkärnad hackad chili
- koriander efter smak
- salt
- svartpeppar
Tillbehör
- små tortillabröd
- 1 st rödlök
- 50 g koriander
- 1 st burk färdig chunky salsa
- lime
Gör så här
- Blanda samman marinaden. Dela köttet i skivor, marinera i 2 timmar.
- Mosa samman avokadon med limesaft, fint hackad chili och hackad koriander. Smaka av med salt och peppar.
- Stek köttet till det är klart, skiva det sen tunt.
- Toppa varma tortillas med kött, hackad lök, koriander, salsa och guacamole. Pressa över limesaft.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna